CocoChoco

Izaberite odgovarajući tretman za Vašu kosu

cocochoco_keratin

COCOCHOCO brazilski keratinski tretman je inovativan proces tretmana za kosu koji je potpuno prirodan i ne sadrži formaldehide, sulfate i parabene. Temeljno regeneriše i ispravlja kosu, ne menjajući joj pri tome strukturu.

Cocochoco keratinski tretman rezultira zdravom, ravnom, mekanom i sjajnom kosom u trajanju tri do četiri meseca. Brazilski tretman keratinom doslovno vraća život vašoj kosi, jednostavno je najbrži, tehnički najnapredniji i najefikasniji oporavak kose na svetu. Ova tehnologija je uspešna na svim vrstama kose, ali najbolji rezultati su postignuti na ekstremno oštećenoj kosi.

CocoChoco Original Keratinski Tretman

cocochoco-original-tretman

COCOCHOCO keratinski tretman ORIGINAL je namenjen za:

– jako kovrdžavu kosu

– jako oštećenu kosu

– farbanu kosu

– nestašnu kosu

– kosu tešku za održavanje

– grubu i beživotnu kosu

Cocochoco keratin Original je kombinacija prirodnog proteina keratina koji popravlja, izgrađuje i neguje kosu zahvaljujući prirodnim sastojcima – najviše ekstraktu kakao-a, koji aktivira keratin unutar strukture kose. Sastojci prodiru duboko u vlakna kose, uklanjajući nedostatke i ujedinjujući njenu strukturu po celoj dužini. Sa Original tretmanom moguće je postići dugotrajan snažan efekat ispravljanja kose. Ovaj profesionalni proizvod dugotrajno daje sjaj i mekoću (traje do 4 meseca).

Keratin Original ne sadrži formaldehide i alergene.

CocoChoco Pure Keratinski Tretman

cocochoco-pure-tretman

COCOCHOCO keratinski tretman PURE je namenjen za:

– jako oštećenu kosu

– oslabljenu kosu oštećenu hemijskim tretmanima

– kovrdžavu, nestašnu kosu

– dizajniran posebno za izblajhanu, svetlu kosu

– savršen za tanku, oštećenu, poroznu, kovrdžavu kosu

Upotreba Pure keratinskog tretmana omogućuje i najoštećenijoj kosi da se obnovi i revitalizuje. Ovaj profesionalni proizvod dugotrajno daje kosi glatkoću, sjaj i izuzetnu mekoću (efekat tretmana traje oko 4 meseca).
Cocochoco PURE sa čistim proteinom keratina posebno je dizajniran za slabu i oštećenu kosu. Zahvaljujući ovom tretmanu, kosa će ponovno dobiti zdrav i vrhunski izgled. Dodatni sastojci će pomoći keratinu da se „uvuče“ u kosu i pomogne u popravljanju izbledelih i/ili tankih vlasi kose i obnavljanju svih slojeva kose.

Keratin Pure ne sadrži formaldehide i alergene.

CocoChoco Gold Keratinski Tretman

cocochoco-gold-tretman

COCOCHOCO keratinski tretman GOLD je namenjen za:

– sve vrste kose

– oštećenu kosu

– kosu raznih nijansi boja

– nestašnu kosu

– kosu koja zahteva posebno oblikovanje

Cocochoco Gold keratinski tretman, zahvaljujući kombinaciji sastojaka, ne samo da regenerše, obnavlja i efikasno ispravlja koso, već njegova upotreba daje kosi glamurozan i vrhunski sjaj i glatkoću. Keratin Gold sprečava podizanje statičkog elektriciteta i kovrdžanje u nepovoljnim vremenskim uslovima.Cocochoco Gold keratinski tretman znatno smanjuje apsorpciju vode, zahvaljujući kojoj je moguće plivati i u slanoj vodi bez straha od gubitka keratina iz kose.

Keratin Gold ne sadrži formaldehide i alergene.

Obavezno koristite COCOCHOCO šampon za dubinsko pranje pre tretmana, kao i odgovarajuće proizvode za negu (šampon i regenerator bez sulfata) za posle tretmana kako biste održali i očuvali kosu duži vremenski period.

Preporučujemo da se pre upotrebe tretmana obratite profesionalnom frizeru sa bogatim iskustvom u postupcima ispravljanja kose keratinom.

Jedno mišljenje o “Izaberite odgovarajući tretman za Vašu kosu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *