CocoChoco

COCOCHOCO Pure keratinski tretman

cocochoco pure keratinski tretman paket
COCOCHOCO Pure keratinski tretman za kosu je specijalno formulisano izdanje keratina, dizajnirano pre svega za svetlu, veoma tanku kosu.
Primena i aktivnost ovog proizvoda su zasnovani na Keratinu koji je osnovni protein kože, kose i noktiju. Keratin je prirodna supstanca koja vašoj kosi daje mogućnost da povrati teksturu, generalno izgled i stanje, i pomaže u održavanju elastičnosti kose.
Original Brazilski Keratinski Tretman

CocoChoco

Proizvodi koji će učiniti da vaša kosa dobije novi sjaj, trajniju elastičnost i povrati zdravu i pravilnu strukturu

COCOCHOCO Pure daje kosi dodatnu mekoću i sjaj, koji traju duže. Čisti protein keratina je jedinstveni sastavni deo ove formule koji popravlja jako oštećenu kosu. Čistoća korišćenih komponenti, poput čistog mineralnog silikona i neutralne vode osiguravaju da Keratin prožima folikule dlake, popravlja strukturu i obnavlja slojeve kose. Čisti sastojci takođe osiguravaju da nema pare tokom peglanja.

COCOCHOCO brazilski keratinski tretman za kosu je jedinstveni i poboljšani postupak koji vašu nezanimljivu ili oštećenu kosu može pretvoriti u sjajnu, ravnu, glatku kosu iz snova. Kao što je ranije pomenuto, tretman je zasnovan na bazi keratina (glavni protein u kosi, noktima i koži). Keratin je prirodni izvor hranljivih materija i čini kosu sposobnom da se vrati u prvobitno sjajno, zdravo, kondicionirano i glatko stanje.

Cocochoco Pure keratin se preporučuje za svetlo obojenu, oštećenu, oslabljenu, hemijski tretiranu kosu.

Sam proces nanošenja traje od 1,5 do 3 sata, zavisno od debljine i dužine kose.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *