CocoChoco

COCOCHOCO Original keratinski tretman

cocochoco-original-keratinski-tretman
COCOCHOCO original brazilski keratinski tretman za kosu je napredni postupak koji vašoj kosi pruža zdrav i sjajan izgled
Primena i aktivnost Cocochoco proizvoda su zasnovani na Keratinu koji je osnovni protein kože, kose i noktiju. Keratin je prirodna supstanca koja vašoj kosi daje mogućnost da povrati teksturu, generalno izgled i stanje, i pomaže u održavanju elastičnosti kose.
Original Brazilski Keratinski Tretman

CocoChoco

Proizvodi koji će učiniti da vaša kosa dobije novi sjaj, trajniju elastičnost i povrati zdravu i pravilnu strukturu

COCOCHOCO brazilski keratinski tretman za kosu je dobro poznati temeljni tretman za vraćanje kose u život.

Proizvod ne sadrži formaldehide.

Štiti kosu od strukturnih oštećenja. Čini kosu glatkom i zdravijom pri svakom tretmanu. Smanjuje vreme oblikovanja i omogućava lakše sušenje.

Proces nanošenja traje od 1,5 do 3 sata, u zavisnosti od dužine i debljine kose. Kada završite sa nanošenjem proizvoda, kosu tretirati ravnom peglom na oko 220 Celzijusa da bi se zadržala vlaga i stvorio elegantan izgled. Obavezno je kao pripremu za keratinski tretman koristiti Cocochoco Clarifying šampon za dubinsko čišćenje i otvaranje kutikule kose, da bi se keratin potom mogao „zatvoriti“ u kosi peglanjem na 220 stepeni.

Nakon završetka terapije keratinom rezultati su vidljivi odmah. Kosa izgleda sjajno i živo.

Tretman se može primeniti i na prirodnu i na hemijski tretiranu kosu (obojena, istaknuta, permedirana, opuštena i izbeljena). Preporuka je da se za održavanje kose, nakon tretmana Cocochoco keratinom, koristi naša linija proizvoda za negu kako bi se efekat tretmana zadržao što duže.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *