CocoChoco

COCOCHOCO Original keratinski tretman

cocochoco-original-keratinski-tretman
COCOCHOCO original brazilski keratinski tretman za kosu je napredni postupak koji vašoj kosi pruža zdrav i sjajan izgled
Primena i aktivnost Cocochoco proizvoda su zasnovani na Keratinu koji je osnovni protein kože, kose i noktiju. Keratin je prirodna supstanca koja vašoj kosi daje mogućnost da povrati teksturu, generalno izgled i stanje, i pomaže u održavanju elastičnosti kose.
Original Brazilski Keratinski Tretman

CocoChoco

Proizvodi koji će učiniti da vaša kosa dobije novi sjaj, trajniju elastičnost i povrati zdravu i pravilnu strukturu

COCOCHOCO brazilski keratinski tretman za kosu je dobro poznati temeljni tretman za vraćanje kose u život.

Proizvod ne sadrži formaldehide.

Štiti kosu od strukturnih oštećenja. Čini kosu glatkom i zdravijom pri svakom tretmanu. Smanjuje vreme oblikovanja i omogućava lakše sušenje.

Proces nanošenja traje od 1,5 do 3 sata, u zavisnosti od dužine i debljine kose. Kada završite sa nanošenjem proizvoda, kosu tretirati ravnom peglom na oko 220 Celzijusa da bi se zadržala vlaga i stvorio elegantan izgled. Obavezno je kao pripremu za keratinski tretman koristiti Cocochoco Clarifying šampon za dubinsko čišćenje i otvaranje kutikule kose, da bi se keratin potom mogao „zatvoriti“ u kosi peglanjem na 220 stepeni.

Nakon završetka terapije keratinom rezultati su vidljivi odmah. Kosa izgleda sjajno i živo.

Tretman se može primeniti i na prirodnu i na hemijski tretiranu kosu (obojena, istaknuta, permedirana, opuštena i izbeljena). Preporuka je da se za održavanje kose, nakon tretmana Cocochoco keratinom, koristi naša linija proizvoda za negu kako bi se efekat tretmana zadržao što duže.

Povratak na listu

Slično

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.