Dobrodošli

O nama

Firma „PreCo“ nudi vrhunske proizvode dobijene sirovinama visokog kvaliteta, shodno zahtevima najstrožijih svetskih standarda u proizvodnji kozmetike.

Izveštaj Holding instituta za organsku i fizičku hemiju (Zaključak iz analize):

„Dostavljeni uzorak boje MaxiTone de luxe je alkalna boja za kosu sa razvijačem na bazi peroxida. Formulacija je u skladu sa preporukom EU. Proizvod sadrzi i balsam za kosu i šampon sa katjonskim tenzidom koji pomaže fiksaciju boje. Proizvod je uporediv sa uvoznim proizvodima Garnier i Pallete.“

Kompletan izveštaj možete pogledati ovde.


PreCo Kozmetika

Osnovna delatnost naše firme se sastoji u proizvodnji, uvozu i distribucija kozmetičkih proizvoda i preparata namenjenih za negu kose i negu tela. Višegodišnje iskustvo i saradnja sa velikim brojem zadovoljnih korisnika omogućili su nam da formiramo širok asortiman proizvoda koji kvalitetom i konkurentnom cenom zadovoljavaju sve potrebe i savremene trendove u svetu lepote i nege kose. Proizvodi za frizerske salone i kozmetičke salone se nalaze u našoj ponudi.  Danas u okviru našeg asortimana imamo nekoliko brendova koji pokrivaju različite kategorije proizvoda za profesionalnu i mass upotrebu u frizerskim i kozmetičkim salonima, ali i u „kućnoj“ varijanti.

U okviru brendova MaxiTone, Kolorton i Parisienne Professional mogu se naći kvalitetni preparati za kosu kao što su: profesionalne farbe za kosu širokog spektra atraktivnih nijanasi, blanš, krem hidrogeni, šamponi namenjeni za različite tipove kose, preparati za negu i stilizovanje kose odnosno maske za kosu, gelovi, kristalne kapi, lak i pene za kosu. Pored toga u okviru brenda CocoChoco Professional nudimo preparate na bazi keratina za brazilsko ispravljanje i negu kose. U okviru svog asortimana, osim keratina za ispravljanje i negu različitih tipova kose, CocoChoco poseduje širok asortiman preparata koji se koriste pre i posle keratinskog tretmana, a koji produžavaju trajanje samog tretmana i kosi vraćaju prirodan i zdrav izgled. Tu je i botox preparat koji na bazi keratina regeneriše oštećenu kosu, čineći je zdravom i mekanom.