CocoChoco

CocoChoco Gold keratinski tretman za ispravljanje kose

cocochoco gold keratinski paket tretman
COCOCHOCO Gold keratinski tretman je premijum tretman koji ne menja teksturu Vaše kose već joj pomaže da izgleda najbolje što može.
COCOCHOCO Gold pomaže vašoj kosi da se vrati u prvobitno stanje prirodnog, zdravog izgleda bez potrebe za kontinuiranim kondicioniranjem. Tečno 24k zlato smanjuje statički elektricitet u kosi i smanjuje upijanje vode od strane kose, te je na taj način štiti je od vlage, slane vode i kiše.
Original Brazilski Keratinski Tretman

CocoChoco

Proizvodi koji će učiniti da vaša kosa dobije novi sjaj, trajniju elastičnost i povrati zdravu i pravilnu strukturu

COCOCHOCO Gold ne menja teksturu vaše kose, već samo pomaže da izgleda bolje i prirodnije. Primena tretmana je jednostavna i može se obaviti na svim tipovima kose, uključujući i već hemijski tretiranu kosu. Zavisno od dužine i debljine kose, tretman i njegova upotreba mogu trajati od 1.5 do 3 sata.

Nakon što nanesete proizvod, zapečatite ga ravnom peglom na 220 stepeni Celzijusa (450 stepeni Farenhajta). To se radi kako bi se zadržala vlaga dok hidrirate kosu stvarajući dugotrajan sjajni sjaj. Svakako je preporuka da se konsultujete sa nekim ko zna kako se koriste proizvodi tj. neki od frizerskih salona koji rade ispravljanje kose brazilskim kerationom CocoChoco.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *